Account Manager Maritieme Industrie

Sector: Makelaardij / Taxatie
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Als account manager ga je naast het onderhouden van bestaande klanten wereldwijd prospects bezoeken. Je bent verantwoordelijk voor het geven van klantspecifiek technisch advies en bepaalt in overleg met de commercieel manager de te behalen marge. Naast de samenwerking met andere afdelingen van de organisatie heb je regelmatig overleg met de zusterorganisaties wereldwijd.

Verantwoordelijkheden:
Onderhouden en uitbreiden van het bestaande klanten in een bepaalde regio.
Opdrachten verkrijgen bij prospects.
Marktkennis delen met collega's.
Klantwensen omzetten naar oplossingen.
Bepalen van specificaties en kostprijzen.
Opstellen van offertes en deze in overleg met de area manager uitbrengen.
Voeren van contractonderhandelingen.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting werktuigbouwkunde, operationele techniek of civiele techniek. Daarnaast beschik je over ervaring in de maritieme sector, waarbij affiniteit met meet- en regeltoepassingen een pr? is.
Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Aanbod
Een dienstverband voor onbepaalde tijd met uitstekende arbeidsvoorwaarden o.a. 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, eindejaars- en winstuitkering en een goede reiskostenregeling.
Goed bereikbare, centraal in Nederland gelegen locatie.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Onze opdrachtgever is een grote, gerenommeerde organisatie, opererend in de maritieme en offshore industrie. Al sinds ver in de vorige eeuw heeft het bedrijf wereldwijd een sterke naam opgebouwd in haar markt. Vanuit een aantal basis componenten worden effici?nte, klantspecifieke installaties ontwikkeld, welke over de gehele wereld worden ingezet.

Inlichtingen bij
Niek Verwig
+31 (0)55 5 380 478Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren