Commissioning Engineer

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Veelzijdige functie met een internationaal karakter. In samenwerking met multidisciplinaire projectteams ben je verantwoordelijk voor onder andere de inbedrijfstelling van complete proces technische installaties. Als generalist bewaak je het gehele proces en co?rdineer je mogelijke aanpassingen en/of wijzigingen door de organisatie.

Takenpakket:
Inbedrijf stellen en afnametesten uitvoeren op locatie.
Overleg voeren gedurende het project met mechanische, elektrische en de automatiserings afdelingen.
Opleiden van operators on site.
Begeleiding van externe partijen.
Testen en controleren van installaties en componenten.
Optimalisatie trajecten initi?ren aan bestaande installaties.
Bijhouden van projectadministratie.

Functie-eisen
Je hebt tenminste een afgeronde MBO opleiding in de richting procestechniek, werktuigbouwkunde, algemeen operationele techniek of elektrotechniek aangevuld met een aantal jaar werkervaring als inbedrijfsteller / commissioning engineer in projecten waarbij mechaniek, elektrotechniek en besturingstechniek (PLC technieken) naar voren zijn gekomen.
Bereidheid tot internationaal reizen.
Persoonskenmerken: flexibel, probleemoplossend vermogen, aanpassingsvermogen en resultaatgericht.

Aanbod
Uitdagende baan bij een bedrijf dat groeit qua organisatie en projecten. Van ontwerp tot commissioning is alles in eigen beheer.
Startsalaris vari?rend tussen de 3000,- en 3750,- euro, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een goed secundair pakket waaronder 25 vakantiedagen en 11 ADV dagen.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Onze opdrachtgever is een multinational op het gebied van de procestechniek. Het bedrijf ontwikkelt en levert wereldwijd procesinstallaties in diverse industrie?n en is voor een groot deel van haar producten marktleider. Binnen het bedrijf heerst een collegiale no nonsense sfeer en is er veel ruimte voor studie- en doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen bij
Ferry Boers
+31 (0)53 432 32 78Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren