Woonachtig rondom Arnhem? en behoefte om als Technicus onderdeel uitmaken van een Elite team binnen de Hoogspanning?

Sector: Biotechnologie / Biochemie
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever opereert landelijk en staat bekend als het kenniscentrum binnen de Energie. De organisatie ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt complexe energienetten en grote (industri?le) installaties. De basis van die kennis ligt in hun jarenlange werkzaamheden voor de gas- en elektriciteitsnetten, de hoogspanningsnetten en de warmte- en koudenetten.

Met deze werkzaamheden levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de continu?teit en de verbetering van de energievoorziening in Nederland. De organisatie vormt de innovatiemotor en het kenniscentrum binnen de energiemarkt in Nederland en daarbuiten. Ze werken door de gehele Benelux. Het bedrijf is actief in de hele keten van Energie Technologie: van de eerste ontwerpschets tot aanleg, oplevering, beheer en onderhoud. Haar medewerkers (750) hebben een grote diversiteit aan opleidingen en ervaring. Via hun netwerk transporteren ze elektriciteit en gas naar meer dan drie miljoen klanten in Nederland.

De organisatie bestaat uit drie onderdelen( Projecten, Technologie & Ontwikkeling, Hoogspanningsinstallaties & Verbindingen) welke ondersteunt worden door een stafafdeling. Onder het onderdeel Hoogspanningsinstallaties vallen twee teams die landelijk opereren. Dit is het team Vermogensschakelaars en het team transformatoren. Beide teams worden gezien als zeer specialistische teams binnen onze opdrachtgever.

Functieomschrijving

Als Technicus binnen het team Vermogensschakelaars onderhoud en optimaliseer je uiteenlopende elektrotechnische installaties in energiedistributiestations. Je werkt met zeer hoge voltages, namelijk vanaf 10 kV tot 150 kV. Safety First. Kijkend naar de toekomst draai je mee in de storingsdienst om de continu?teit van levering van stroom te kunnen garanderen. Je houdt je als Technicus voornamelijk bezig met inspecties van primaire en secundaire installaties. Het oplossen van diverse storingen en je maakt rapportages van verrichte werkzaamheden. Voor nieuwbouw- en verbouwprojecten verricht je montagewerk in HS-stations. Tot slot verwacht men dat je proactief meedenkt om installaties beter te laten functioneren. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als Technicus kun je een stap maken richting Technisch Specialist.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren