Consultant Waste Characterization

Sector: Biotechnologie / Biochemie
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

NRG - Nuclear Research and consultancy Group (Petten, Arnhem, 350 medewerkers) is een marktgerichte dochter van het Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN), een van Europa’s grootste onderzoeksinstituten voor duurzame energie. Als d? nucleaire dienstverlener van Nederland heeft NRG inmiddels een wereldwijde reputatie. Overheden, instellingen en bedrijven in binnen- en buitenland doen een veelvuldig beroep op zowel de producten als op de kennis en expertisen van NRG. Zo worden onder meer wereldwijd dagelijks bijna 25.000 pati?nten geholpen met de door NRG geproduceerde radiofarmaceutische producten en isotopen voor diagnostiek, therapie en pijnverlichting. NRG beheert de HFR - Hoge Flux Reactor in Petten en heeft daarnaast meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Arnhem. De nucleaire geneeskunde is continu in ontwikkeling. NRG, haar medewerkers en haar partners zijn doorlopend op zoek naar nieuwe toepassingen en producten in de nucleaire geneeskunde, alsook naar mogelijkheden en technologie?n om nucleaire energie verder te verduurzamen.

NRG’s business unit Radiation & Environment (RE) legt zich toe op de levering van producten en diensten die mens & milieu helpen veilig en verantwoord om te gaan met radioactieve stoffen en ioniserende straling. Vanuit de business unit RE levert het team Consultancy & Training (CT) de specifieke adviesdiensten op het gebied van stralingsbescherming en afvalbehandeling voor zowel de nucleaire als de non-nucleaire sector, zoals de procesindustrie en de medische branche.

De markt, het werkgebied en de toepassingen voor de NRG consultancy diensten groeien wereldwijd. Binnen het team CT ontstaat daarmee een positie voor eenCONSULTANT WASTE CHARACTERIZATION
Petten of Arnhem - 0,8/1,0 fteWaar ga je bij helpen?
Karakterisering van radioactief afval is noodzakelijk om veilige en betrouwbare verwerking of berging mogelijk te maken. NRG heeft daarvoor diverse producten ontwikkeld binnen het werkgebied measurement techniques. Als Consultant Waste Characterization ben je op technisch niveau thuis in de verschillende meettechnieken. Je werkt mee in de projectleiding bij het opzetten en uitvoeren van afvalverwerkingsprojecten in diverse landen en onderhoudt daarvoor een internationaal relatienetwerk. In deze functie start je in samenwerking met de Business Manager en neem je op termijn zelfstandig eigen leads op je. Als extern consultant adviseer en ondersteun je vervolgens de klant bij het opzetten en uitvoeren van het verwerkings- of bergingsproject.

Welke kennis en ervaring worden verwacht?
Je hebt een technische achtergrond op academisch niveau, zoals Elektrotechniek, (Technische) Natuurkunde of Werktuigbouwkunde, gedegen kennis van meettechnieken en aantoonbare ervaring op het gebied van afvalkarakterisering. Ook bezit je ruime stralingsdeskundigheid, of ben je bereid de opleiding tot dit niveau te behalen. Je staat open voor andere landen en culturen en ziet niet op tegen tijdelijk wonen en werken in het buitenland. Als professional ben je resultaatgericht, intrinsiek gemotiveerd en kwaliteits- en kostenbewust. Je gaat uitdagingen niet uit de weg, bent ambitieus, oplossingsgericht en weet meerdere paden te bewandelen. De uiteenlopende contacten, ook internationaal, doen een beroep op goede contactuele vaardigheden.

Wat mag je van NRG verwachten?
Een zelfstandige en zeer afwisselende consultancy functie binnen een ambitieus en groeiend team dat unieke expertise levert in een internationale markt en dat een hoog kennisniveau combineert met commerci?le dynamiek. Grensoverschrijdend werken en soms ook wonen. Bij NRG zijn mensen het belangrijkste kapitaal. Dit uit zich in tal van mogelijkheden je als professional te ontplooien en te groeien in je loopbaan. Alsook in een uitstekend salaris, 27 dagen vakantie + 12 atv, 6+% eindejaarsuitkering, prima pensioenregeling (ABP). NRG is een dynamische, levende en lerende organisatie met een collegiale, informele werksfeer en een high-interest product dat niet aflaat medewerkers te boeien en te binden!

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hannah Winkel, HR consultant BAPAS, op telefoon 020-7162464.
Kijk ook op
www.bapas.nl

Klik HIER om direct te solliciteren.?


BAPAS - Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie ondersteunt NRG o.a. op het gebied van werving en selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: “technische consultancy" – “technisch adviseur" – R&D – “research and development" – ingenieur – engineer – “technisch ingenieur" – elektrotechniek – werktuigbouwkunde – procestechnologie – “chemische technologie" – natuurkunde – scheikunde – afvalverwerking – milieukunde – technology – “natuur en techniek" – atoomenergie – kernenergie - “nucleaire geneeskunde" - milieukunde - kernreactor - kerncentraleTerug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren