Verzorgende IG TZ en V&V Veenendaal

Sector: Gezondheidszorg
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.zorgwerk.nl of www.facebook.com/Zorgwerk.

Functie:
Verzorgende IG TZ en V&V Veenendaal

Bent u een hulpverlener in hart en nieren en op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als verzorgende IG tijdens de vakantieperiode? Wilt u meer flexibiliteit maar toch verantwoordelijk en inhoudelijk werk doen? Of wilt u wat extra uren werken naast uw vaste baan? Dan is Zorgwerk op zoek naar u!

Als verzorgende IG in de thuiszorg heeft u een breed takenpakket en bent u verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van cli?nten in een zelfsturend team. Naast de dagelijkse verzorgende taken als wassen en aankleden, voert u verpleegtechnische handelingen uit en werkt u met diverse disciplines samen om met elkaar de best mogelijke zorg te kunnen verlenen. Verder signaleert u gezondheidsproblemen en onderhoudt u contact met andere hulpverleners. Voor bewoners en familie biedt u een luisterend oor en betrekt hen bij gebeurtenissen en/of veranderingen die invloed hebben op de dagelijkse zorgverlening.
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam