Verzorgende IG / Verpleegkundige (Gehandicaptenzorg) Arnhem

Sector: Gezondheidszorg
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.zorgwerk.nl of www.facebook.com/Zorgwerk.

Functie:
Verzorgende IG / Verpleegkundige (Gehandicaptenzorg) Arnhem

Wil jij graag aan de slag als verzorgende IG of verpleegkundige met begeleiderstaken in de gehandicaptenzorg? Je hebt je eigen inbreng in begeleiding en dus ook in de dagindeling van de jongeren of ouderen. Deze functie geeft je veel vrijheden. Je bouwt een band op met de cli?nt en hij kan zich hierdoor verder ontwikkelen. Er is veel variatie in de doelgroepen. Dit maakt iedere dag weer anders en is niet te voorspellen wat je die dag te wachten staat.

Als verzorgende/verpleegkundige werk je in de gehandicaptenzorg. Je biedt verzorging, ondersteuning en begeleiding aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. Je signaleert (gezondheids)problemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners. Een belangrijk onderdeel van je werk is luisteren en gesprekken voeren met de cli?nt. Op de werkplek ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de zorg en ondersteuning zoals omschreven in het persoonlijk plan van de cli?nt. Passend binnen de visie en afspraken van de instelling. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg voor de cli?nt zo optimaal mogelijk is

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren