Coordinerend Verpleegkundige V&V Heelsum

Sector: Gezondheidszorg
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.zorgwerk.nl of www.facebook.com/Zorgwerk.

Functie:
Coordinerend Verpleegkundige V&V Heelsum

Voor een verpleeghuis in de regio Arnhem is Zorgwerk op zoek naar een coordinerend verpleegkundige. Heb je een diploma Verpleegkunde en ben je BIG-geregistreerd? Dan ben je bij Zorgwerk Personeelsdiensten aan het goede adres!

Zorgwerk is op zoek naar een innovatie en proactieve, ervaren verpleegkundige die aan de slag wil als in een coordinerende functie in de verpleeghuiszorg.

Als verpleegkundige geef je sturing aan complexe taken in een verzorgings- of verpleeghuis en werk je voornamelijk co?rdinerend. Daarnaast voer je ook reguliere zorgtaken uit en ben je verantwoordelijk voor het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Herken jij jezelf hierin neem dan nu contact op voor een kennismakingsgesprek op 026 303 00 50 of solliciteer direct hieronder

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren