Verzorgende 3 IG Oss Arnhem

Sector: Gezondheidszorg
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.zorgwerk.nl of www.facebook.com/Zorgwerk.

Functie:
Verzorgende 3 IG Oss Arnhem

Ben je op zoek naar een baan als professional in de zorg? Heb je een diploma Verzorgende IG en heb jij een hart voor de zorg? Staat veiligheid van cli?nten bij jou voorop? Dan is Zorgwerk op zoek naar jou!

Als verzorgende IG bij onze opdrachtgever verleen jij begeleiding en verzorging van cli?nten met de daaraan verbonden voorbehouden handelingen en verantwoordelijkheden.
Jij beschikt over de nodige professionele kennis en vaardigheden om doeltreffend een waardevolle bijdrage aan de cli?ntenzorg te leveren. Jij functioneert goed in teamverband, hebt een groot inlevingsvermogen, maar kan ook zelfstandig werken.

Herken jij jezelf hierin neem dan nu contact op voor een kennismakingsgesprek op 026 303 00 50 of solliciteer direct hieronder

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren