Verpleegkundige V&V Ede

Sector: Gezondheidszorg
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.zorgwerk.nl of www.facebook.com/Zorgwerk.

Functie:
Verpleegkundige V&V Ede

Ben je op zoek naar een leuke, verantwoordelijke baan als professional in de zorg? Heb je een diploma Verpleegkunde en ben je BIG-geregistreerd? Dan ben je bij Zorgwerk Personeelsdiensten aan het goede adres!
Zorgwerk is op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zelfstandig aan de slag willen in verzorgings- en verpleeghuizen in de regio Ede

Als verpleegkundige geef je sturing aan complexe taken in een verzorgings- of verpleeghuis en werk je voornamelijk co?rdinerend. Daarnaast voer je ook reguliere zorgtaken uit en ben je verantwoordelijk voor het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Herken jij jezelf hierin neem dan nu contact op voor een kennismakingsgesprek op 026 303 00 50 of solliciteer direct hieronder

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren