Verpleegkundige TZ Ede en Renkum

Sector: Gezondheidszorg
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.zorgwerk.nl of www.facebook.com/Zorgwerk.

Functie:
Verpleegkundige TZ Ede en Renkum

Ben je net afgstudeerd en heb je net je diploma HBO-Verpleegkunde of ben je een ervararen HBO-Verpleegkundig en op zoek naar een baan voor deze zomerperiode? Via Zorgwerk kun je direct aan de slag in de maanden juli en augustus!

Als Verpleegkundige in de thuiszorg heeft u een breed takenpakket en bent u verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van cli?nten in teamverband. Als Verpleegkundige voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je hebt een belangrijke rol in het observeren en signaleren van bijzonderheden en veranderingen in de situatie van de client. Daarnaast weet je hoe je moet handelen in acute situaties en noodsituaties.Je kunt verantwoordelijkheid nemen bij calamiteiten buiten de reguliere werktijden en betrekt tijdig een arts in de situatie wanneer dit nodig is.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren