ADL-assistent Nijmegen

Sector: Overig
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.zorgwerk.nl of www.facebook.com/Zorgwerk.

Functie:
ADL-assistent Nijmegen

Heb jij een diploma Helpende niveau 2 of SPW 3 en wil je aan de slag in een assisterende functie in de zorg? Sta je stevig in je schoenen en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan is Zorgwerk Arnhem met spoed op zoek naar jou!

Als ADL-assistent biedt je mensen met een lichamelijke beperking de kans om een zo normaal mogelijk leven te leiden, in een eigen ritme en op hun manier.

Je werkt vanuit de vraag van de client, deze geeft aan waar, wanneer en hoe de assistentie nodig is. Je stelt hierbij continu de wensen en behoeften van de cli?nt centraal, zodat hij of zij goed kan functioneren in de eigen leefomgeving. Je helpt de clienten met de persoonlijke verzorging en gebruikt waar nodig hulpmiddelen.

Herken jij jezelf hierin neem dan nu contact op voor een kennismakingsgesprek op 026 -3030050 of solliciteer direct hieronder.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren