(Service)Monteur Elektrotechniek

Sector: Bouw
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

BeschrijvingAfwisseling van werkzaamheden en de mogelijkheid om je als (Service)Monteur Elektrotechniek te specialiseren in het bouwen en storingsvrij houden van sprinklerinstallaties. Interesse?

Functieomschrijving
Je wordt ingezet als (Service)Monteur Elektrotechniek en je taken zijn zeer divers. Omdat het een relatief klein bedrijf is zal je op meerdere taken worden ingezet. Hier een korte opsomming van je taken/verantwoordelijkheden:
- Bedraden van panelen en deze testen in de werkplaats;
- De panelen opbouwen op de sprinkler skids zodanig dat ze werkend worden afgeleverd;
- Zorgen voor de documentatie/administratie bij afgeronde werkzaamheden;
- Meedraaien bij het oplossen van storingen tijdens dagdiensten en op termijn meedraaien in de storingsdienst;
- Allerhande werkzaamheden waarbij je ook mee werkt tijdens vakanties om de voorkomenhde werkzaamheden gedaan te krijgen;
- Verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling, zorgen dat je cursussen en opleidingen volgt om op het gebied van elektrotechniek en sprinklertechniek verder te komen.

Functie-eisen
Wij komen graag in contact met je wanneer jij je herkent in onderstaand functieprofiel voor de vacature (Service)Monteur Elektrotechniek:
- 1 tot maximaal 4 jaar werkervaring, liefst als panelenbouwer en/of elektromonteur besturingstechniek;
- Een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek niveau 4;
- Brede interesse en gedreven / leergierige instelling;
- Woonachtig in de regio Gelderland/Utrecht;
- Interesse in sprinklertechniek, brandbeveiliging en werktuigbouwkunde;
- In bezit van een rijbewijs B.

Aanbod
Je krijgt een salaris die bij aanvang ligt tussen 2100 en 2400 bruto per maand. Op termijn krijg je de beschikking over een auto van de zaak. De cao metaal en techniek is van toepassing op je arbeidsovereenkomst.

Bedrijfsinformatie
Deze specialist op het gebied van sprinkler installaties zorgt voor een gedegen ontwerp, fabricage, installatie en onderhoud van grote en kleine sprinklerinstallaties. Zij verzorgt deze voor gebouwen, industriele installaties, infraprojecten en heel soms voor maritieme toepassingen in geheel Nederland. Haar opdrachtgevers zijn installatiebedrijven en met een klein team van gemotiveerde specialisten worden uitmuntende prestaties neergezet. Kwaliteit, afspraak en gedrevenheid kenmerken haar cultuur.

De directie wil graag minder werk uitbesteden aan panelenbouwers en wil meer flexibiliteit in de organisatie. Daarom heeft zij HRM@WORK de opdracht gegeven een (Service)Monteur Elektrotechniek te werven.

Solliciteren
HRM@WORK voert de werving en selectie uit voor haar opdrachtgever. Wij nodigen je uit om bij interesse in de vacature (Service)Monteur Elektrotechniek te solliciteren. Wij behandelen persoonlijke gegevens met vertrouwen en zorgvuldigheid.

Klik op de 'button' solliciteren of stuur je sollicitatie en CV naar [Click Here to Email Your Resum?]. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Hans Glas, telefonisch bereikbaar via 079-3631610.
Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren