Project Engineer Apparatenbouw

Sector: Bouw
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

In teamverband werkt de afdeling engineering dagelijks aan het ontwerp van klantspecifieke machines en apparaten. Elke installatie is uniek qua specificaties en opbouw en je werkt aan turn key projecten vanaf conceptontwikkeling tot commissioning.

Takenpakket:
Uitvoeren van conceptontwikkeling in samenwerking met diverse disciplines binnen de organisatie.
Ontwerpen van procesinstallaties en componenten.
Uitvoeren van constructieberekeningen.
Uitwerken van onderdelen in 3D cad.
Communicatie met afdeling inkoop.
Coordineren van bouwbegeleiding en inbedrijfstellingen op locatie.
Selecteren van leveranciers.

Functie-eisen
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting werktuigbouwkunde of procestechniek en daarnaast ben je communicatief vaardig in de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur in de Duitse taal.
Je hebt relevante ervaring opgedaan binnen de machine en/of apparatenbouw en hebt ervaring met 3D cad programma's en bent gewend om in een projectmatige omgeving te werken waarbij er met diverse afdelingen gecommuniceerd wordt.

Persoonskenmerken: zelfstandig, flexibel, analytisch sterk en creatief.
Schoolverlaters met een HBO werktuigbouwkunde achtergrond met ervaring of affiniteit met de procestechniek worden eveneens uitgenodigd om te reageren!

Aanbod
Een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid, met een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima pensioenregeling.
Een professionele, sterk groeiende internationaal geori?nteerde organisatie met een informele, collegiale werksfeer en korte communicatielijnen.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Onze opdrachtgever is een toonaangevende machinefabriek, gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van machines en installaties die gebruikt worden bij de productie van voedingsmiddelen voor mens en dier. Met behulp van de modernste technieken produceren zij in 3 zeer goed geoutilleerde locaties in Nederland de meest uiteenlopende installaties en machines voor diverse internationale producenten.

Inlichtingen bij
Ferry Boers
+31 (0)55 5 380 476Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren