Teamleider Engineering Rotating Equipment

Sector: Dienstverlening - algemeen
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen en beoordelen van installaties en componenten. Als lead engineer geef je leiding aan een team en ben je verantwoordelijk voor ontwerp, planning en begroting. De ontwerpen moeten voldoen aan specificaties en normen die je controleert. Je bent een vraagbaak op het gebied van engineering, berekeningen en hebt een ondersteunende rol in het verkoopproces.

Functie-eisen
Minimaal een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde, Scheepswerktuigbouwkunde, Algemene Operationele Techniek, Autotechniek of vergelijkbaar.
Ruime leidinggevende werkervaring in een vergelijkbare omgeving en ervaring met FEM software.
Je beschikt over goede co?rdinerende en communicatieve vaardigheden en een helicopterview.

Aanbod
Een vast dienstverband met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Zoals 13 adv dagen, eindejaar- en winstuitkering, uitgebreide reiskostenregeling, mogelijkheid tot gedeeltelijk thuis werken, flexibele werktijden, etc.
Goed bereikbare, centraal in Nederland gelegen locatie.
Een informele en dynamische werkomgeving.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Onze opdrachtgever is grote, zeer gerenommeerde organisatie, opererend in de maritieme en offshore industrie. Al sinds ver in de vorige eeuw heeft het bedrijf wereldwijd een sterke naam opgebouwd in haar markt. Vanuit een aantal basis componenten worden effici?nte, klantspecifieke installaties ontwikkeld, welke over de gehele wereld worden ingezet.

Inlichtingen bij
Wouter van Ree
+31 (0)55 5 380 474Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren