Projectmanager Oil & Gas

Sector: Overig
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de totale sturing, begeleiding, bewaking en afhandeling van nieuwbouw projecten vanaf opdracht tot en met de installatie en commissioning.
Je bent eindverantwoordelijk voor de contractbewaking met betrekking tot tijd, kwaliteit en kosten.
Je onderhoudt contacten met alle betrokkenen (in- en extern) ten aanzien van de uitvoering en de voortgang van het project.
Tijdens het project geef je leiding aan een multidisciplinair projectteam, dat samengesteld is uit medewerkers van verschillende afdelingen zoals engineering, quality, inkoop en productie.

Functie-eisen
Een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde, Algemene Operationele Techniek, Autotechniek of vergelijkbaar.
Minimaal 3 jaar werkervaring in een technisch co?rdinerende en internationale omgeving.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod
De organisatie biedt een goed inwerkprogramma, in-company trainingen, externe scholing en een collegiale werksfeer.
Een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Melalektro met o.a. 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen, een uitgebreide reiskostenregeling en een prima pensioenregeling.
Een salaris tussen de €3000,- en €3700,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. Uitstekend gesitueerd in het midden van het land, in de nabijheid van uitvalswegen en vlak bij een NS station.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Onze opdrachtgever ontwerpt en produceert apparaten voor koel- en warmtetechniek voor industri?le toepassingen. De systemen en installaties worden overal ter wereld ingezet in onder andere de olie- en gasindustrie, de procesindustrie en in energiecentrales. De organisatie is volop bezig met de uitbreiding van de huidige bedrijfsactiviteiten. Werken voor onze opdrachtgever betekent werken bij een informeel, dynamisch en groeiend bedrijf met gemotiveerde en collegiale collega’s en ruimte voor persoonlijke groei en carri?reperspectieven die aansluiten bij je talent en interesses.

Inlichtingen bij
Wouter van Ree
+31 (0)55 5 380 474Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren