Teamleider Product Support

Sector: Productie
Niveau:
Plaats: Arnhem
Solliciteer

Beschrijving

Als teamleider ben je een onderdeel van de service organisatie die verder bestaat uit twee andere afdelingen. Doordat onze opdrachtgever steeds meer marktaandeel veroverd en een breder productenpakket op de markt brengt worden ook de technische vraagstukken steeds complexer. Hierdoor gaat een splitsing ontstaan binnen de service binnendienst tussen de terugkerende (eerste en tweede lijn) issues en tussen de specifiekere, technische issues. Voor dit laatste team zoeken wij een manager die een team in beweging kan krijgen en die verantwoordelijk is voor hoogwaardige ondersteuning en advies een klanten.

Taken:
Leiding geven aan de afdeling met een sterke focus op de relatie met de klant.
Onderhouden van contacten met klanten en andere afdelingen.
Het ontwikkelen, coachen, begeleiden van zowel het team als individuen.
Het maximale uit het team halen en het cre?ren van een positieve en prettige werksfeer.
Verantwoordelijk voor een juiste borging van informatie, kennis.
Het opstellen van individuele- en afdelingsdoelstellingen, het initi?ren van verbeteringen en actief betrokken bij het opstellen van het beleid.

Functie-eisen
Een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde, Autotechniek of vergelijkbaar.
Ruime ervaring in een lijnmanagementfunctie binnen de techniek.
Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
Communicatief sterk, goed gevoel voor empathie.

Aanbod
Een direct dienstverband bij onze opdrachtgever met een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van je kennis en ervaring, tussen de 45.000,- en 50.000,- bruto per jaar.
Een professionele, sterk internationaal geori?nteerde organisatie met een informele, collegiale werksfeer en korte communicatielijnen.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Onze opdrachtgever is een vooraanstaand producent van apparatuur voor de professionele en consumentenmarkt. Het bedrijf is kapitaalkrachtig en groeit al jaren sterk in marktaandeel (nationaal en internationaal) en omvang. Een succes dat voor een belangrijk deel te danken is aan het continu investeren in innovatie van producten en processen en een vooruitstrevende marktbenadering.
Het bedrijf biedt ambitieuze professionals volop ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing. De bedrijfscultuur is informeel, collegiaal en professioneel.

Inlichtingen bij
Wouter van Ree
+31 (0)55 5 380 474Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren